KOULUTUSOHJELMAT

VIA SENIOR LEADERSHIP IN ACTION

29 800 € + ALV.

Senior Leadership in Action -ohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus viedä johtaminen uudelle, arvoa luovalle tasolle.

Kun johtoryhmän jäseniltä kysyy, mikä on yrityksen strategia (missä ja kuinka aiomme voittaa), saa usein tyydyttäviä vastauksia. Mutta jos jatkaa ja kysyy, missä arvo syntyy, ei johtoryhmien jäsenten vastaus ole enää yhtä selvä. Ja jos vielä jatkaa ja kysyy, miten paljon euroissa arvoa luovat markkinointi, tuotekehitys tai HR, jää vastaus miltei aina saamatta. Käytännön hankkeissa on huomattu, että ns. tukifunktiot tuottavat usein 40-50 % yrityksen tuottamasta arvosta. Ei ole sama miten näitä funktioita johdetaan.

Ylimmän johdon tulisi osata tehdä onnistumisen design. Se sisältää sen, miten uusi strategia saadaan toimimaan käytännössä.

Onnistumisen design – liiketoiminnan, organisaation, johtamisjärjestelmän ja prosessin integroitu muotoilu – on osoittanut olevan eksponentiaalisen arvon luomisen edellytys.

Senior Leadership in Action, SLA, ohjelma päivittää johtamisosaamisen tulevaisuuden tarpeiden tasolle

SLA on ohjelma kokeneille käytännön johtajille – toimitusjohtajille, heidän johtoryhmilleen ja hallituksen jäsenille – jotka haluavat päivittää näkemyksensä ja osaamisensa tulevaisuuden tarpeiden tasolle.

Ohjelma kattaa johtamisen From Vision Into Action eli visiosta tuloksiin. Käytännön soveltaminen on keskiössä. Ohjelmassa osallistujalle tuodaan uusimpia johtamisen välineitä ja parhaita professoreja eturivin Business Schooleista.

Ohjelman aikana osallistuja tekee eksponentiaalisen onnistumisen designin yritykselleen ja organisaatiolleen.

Osallistuja saa vuodeksi käyttöön henkilökohtaisen koutsin, jonka tukemana ideat jalostetaan osallistujan omaksi Johtamisen PELIKIRJAKSI vaihe ja jakso kerrallaan.

Talentin kytkeminen arvon luomiseen tehdään tietokoneavusteisesti, joka vie johtamisjärjestelmän uudelle tasolle.

”Onnistumisen design on niiden tehtävä, joilla on valta muuttaa asioita!”Tero J. Kauppinen, SLA:n ohjelmajohtaja

ILMOITTAUTUMINEN:

ILMOITTAUDU TAI PYYDÄ LISÄTIETOA:

    REFERENSSIT