ME OLEMME VIA GROUP


REIJO
KAIKKONEN

Johtava konsultti ja varatoimitusjohtaja
Operational Partner
reijo.kaikkonen@viagroup.fi
+358 (0)40 544 0791

Reijo Kaikkonen toimii VIA Groupissa Operational Partnerina ja hänellä on kolmenkymmenen vuoden kokemus johdon sekä johtamisen haasteiden ratkaisuista.

Reijo Kaikkonen on toiminut konsulttina ja konsultoinnin eri rooleissa koko keskeisen työuransa. Nykyisin hän vastaa myös VIAn pitkien kehitysohjelmien koordinoinnista. Hänen kokemuksensa kattaa konsultoinnin, valmennuksen ja coachauksen eri toteutustavat. Konsulttina osaamisen painopisteet ovat strategiatyössä ja laaja-alaisten muutosprojektien läpiviennissä sekä johtamisjärjestelmien ja johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä.

Liiketoiminnan kehittämisen osalta on toimialaosaaminen syventynyt yksityisellä sektorilla erityisesti energialiiketoiminnan, ICT-sektorin ja rakentamis- ja kiinteistösektorin osalta. Julkishallinnon organisaatioiden kanssa työskentelystä on kokemusta karttunut yli 25 vuoden ajalta useissa laajoissa hankkeissa.

Hän on ohjannut organisaatioiden johtamisen ja toimintakulttuurin muutoksia samojen organisaatioiden kanssa useiden vuosien projekteissa ja asiakassuhteiden kesto on ollut pitkä, parhaimmillaan yli 15 vuoden ajan. Toimintamaiseman uudet haasteet, alustatalous, digitalisoituminen, palvelullistuminen sekä tiedolla johtamisen uudet mahdollisuudet ovat tulleet tutuiksi sekä strategisten valintojen että käytäntöön viennin osalta.

Asiakasprojekteja mm: Radiopharm, Skanska, Fira, Vaasan sähkö, Pori Energia, HUS/HYKS, Pshp, TTK, Haaga- Helia, Laurea, Pro Agria, Wihuri, SKH, Sentraali, Coxa jne.

Harrastukset liittyvät golfiin, lasketteluun, hiihtoon ja avantouintiin.

OTA MINUUN YHTEYTTÄ