ME OLEMME VIA GROUP


MAIJA ISOTALO

Operational Partner
maija.isotalo@viagroup.fi
+358 (0)50 560 1980

Maija Isotalo toimii VIA Groupissa Operational Partnerina ja hänellä on yhdeksän vuoden kokemus seniorikonsulttina toimimisesta yhdessä toimitusjohtajien ja johtoryhmien kanssa yrityksien arvon kasvattamisen kiihdyttämiseksi sekä transformaatiovauhdin nopeuttamiseksi. 

Viime vuodet hän on keskittynyt USA:ssa luotuihin CEO.worksin onnistumiskonsepteihin, joiden avulla toimitusjohtajien onnistumisprosentit on saatu merkittävään kasvuun Leadership Designin avulla.

Hän on aiemmin toiminut pörssiyhtiöissä yritysjohdon ylemmissä johtotehtävissä ja johtoryhmien jäsenenä yli 25 vuotta.  Hän on tehnyt menestyneen työuran tulosyksikköjen vetäjänä, jolla on laaja kokemus myynnin ja markkinoinnin vetovastuusta sekä  asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Hänellä on ollut merkittävä rooli useissa isoissa muutosprosesseissa.

Hän on aiemmin toiminut mm. New Business johtajana, asiakkuuksista ja myynnistä vastaavana johtajana, markkinoinnista ja myynnistä vastaavana johtajana, varatoimitusjohtajana mainos- ja markkinointialan yrityksissä sekä liiketoimintayksikön johtajana, levikkijohtajana ja markkinointipäällikkönä media- ja kustannusalalla. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus luovan toiminnan johtamisesta ja luovien ratkaisujen synnyttämisestä asiakkaiden monipuolisiin haasteisiin.

Maija Isotalo on valmistunut ekonomiksi Helsingin Kauppakorkeakoulusta pääaineenaan kansainvälinen markkinointi. Hän on käynyt LIFIM:n pitkän kurssin n:o 156, Leadership Academyn VIA Leadership in Action -kehitysohjelman sekä VIA Senior Leadership in Action -kehitysohjelman, jotka toteutetaan yhdessä Harvardin ja IMD:n professoreiden kanssa. Hän on toiminut useaan otteeseen kommentaattorina ylimmälle johdolle tarkoitetussa VIA Leaders’ Forum konferensseissa.

Asiakasprojekteja mm.: Adven, Cargotec Oyj, Caruna Oy, Cofra, Danske Bank, Elisa Oyj, Ensto Oyj, Felix Abba, Finpro, Fortum Oyj, Heinon Tukku, Kesko Oyj, Kokoomus, Otso metsäpalvelut, Pohjantähti, ProAgria,, Sokotel, Sponda Oyj, Sweco, Veho Oy

Harrastuksena talviurheilulajit, saaristolaiselämä ja matkustaminen.

OTA MINUUN YHTEYTTÄ