CDI Global ja Deutsche Bank Private Wealth Management muodostivat strategisen allianssin

CDI Global on solminut strategisen allianssin Deutsche Bank Private Wealth Managementin kanssa. Sen tarkoituksena on tarjota uusia palveluja nykyisille ja tuleville Deutsche Bank asiakkaille, jotka omistavat merkittäviä keskisuuria yrityksiä. CDI Global auttaa asiakkaita kasvamaan ja kansainvälistymään, tai tarpeen mukaan myymään heidän yrityksiään. CDI:n strategiset neuvonta- ja yrityshakupalvelut auttavat Deutsche Bankia palvelemaan laajemmin Wealth Management asiakkaiden tarpeita.

”Olemme tyytyväisiä, että Deutsche Bank on valinnut CDI Globalin tähän yhteistyöhön”, kertoo Jeff Schmidt, CDI:n Pohjois-Amerikan johtaja, joka on hankkeen johtoryhmäsponsori. ”Mielestämme se on täysosuma.”

VIA Group on Suomen CDI partneri, joten allianssi laajentaa myös meidän palvelutarjontaamme Saksan markkinoilla. Lue lisää VIA Groupin kansainvälisistä yritysjärjestelypalveluista ja CDI Global -verkostosta.

CDI Global tuo allianssiin osaamisensa yrityshauissa ja yritysjärjestelyissä (yritysostot ja – myynnit, fuusiot, joint ventures, rakenneuudistukset, yksityistämiset) sekä muissa strategiseen kasvuun tähtäävissä panostuksissa.

Deutsche Bank tuo puolestaan liiketoiminnan arvonmääritys-, rahoitusjärjestely-, taloussuunnittelu-, projektien toteutettavuustutkimus- ja investointianalyysiosaamistaan, sekä heidän kaupalliset pankki-, Private Wealth Management, kauppa- ja hankerahoituspalvelut.