VERKKOKAUPPA

JOHTAMISEN
JOHTAMINEN (2006) 

ISBN: 952-14-0917-7

64 € (sis ALV)+ toimituskulut

1. Kirja on tarkoitettu johtamiseen vakavasti suhtautuvalle johtajalle. Ja organisaatiolle, joka haluaa tehdä johtamisesta ylivoimaa luovan tekijän.

2. Johtaminen on keskeinen, onnistumisen kannalta niin elintärkeä prosessi, ettei sen muotoutumista kannata jättää sattuman tai yrityksen ja erehdyksen varaan.

3. Kirja sisältää uusimpaan tutkimukseen perustuvia innovaatioita, kokeneen konsultin kansainvälisessä ympäristössä toimintatestattuja mallinnuksia ja runsaasti sovellutusesimerkkejä erityyppisistä organisaatioista.

4. Kirja kyseenalaistaa liikkeenjohdon mantroja, kutkuttaa älyllisiä hermoja ja ennen kaikkea antaa kokonaisvaltaisen käsityksen, miten johtaa paremmin niin strategisesti kuin operatiivisesti, niin ihmisiä kuin asioitakin.

”On mukavaa ja samalla hieman outoa sanoa, että yli 30 vuotta yritystoiminnassa mukana ollut konkari on kehittynyt. Mutta Tero J. Kauppisen kirjoittama Johtamisen johtaminen on lukemistani Kauppisen businesskirjoista paras. Teos kuvaa mainosti, miten johtamisen vaateet syntyvät liiketoiminnan tarpeista. Toki teoksessa on mukana tuttuja elementtejä hänen edellisistä teoksistaan kuten tietysti VIA-malli. Tarina on kuitenkin tuoreen tuntuinen ja teoksesta löytyy esimerkkejä kasapäin sekä yrityksistä että julkiselta sektorilta.”
Risto Pennanen, Taloussanomat 24.2.2006

Tero J. Kauppinen

CEO, Managing Partner

Tilaa kirjoja

Tilaa kirjoja