Uusi merkittävä kirja KASVUN JOHTAMISESTA

Johtamisen vaateet muuttuvat. Muutos on eksponentiaalista ja liiketoimintamallit rapautuvat nopeasti. Sitoutuminen on alhaista. Johtajien urakaaret lyhenevät. Samaan aikaan hallitus ja sidosryhmät odottavat johtajalta, että tuloksia syntyy yhä tiukemmissa aikaraameissa huolimatta vaikeammista olosuhteista.

Kasvu syntyy siitä, että yritykset pystyvät nopeammin ja ketterämmin luomaan ja kotiuttamaan arvoa. Kasvu syntyy siitä, että ihmiset pystyvät paremmin ja nopeammin toimimaan. Kasvu tulee erinomaisesta suoriutumisesta.

 Avain arvon kotiuttamiseen on tehokas johtaminen.

Vuosikymmeniä johtamisen tutkimus fokusoi johtajan käyttäytymiseen ja tekemiseen. Tutkimustulokset ovat selviä; hyvän johtamisen määrittelee johtamiskonteksti, toiminnan ja organisaation vaateet johtamiselle. Eivät johtamisominaisuudet ja johtamistyyli.

Olemme tutkineet syvällisesti johtamista ja haastatelleet 200 johtajaa Suomessa, Wall Streetillä ja globaaleissa yrityksissä. Lisäksi on haastateltu myös julkishallinnon ja kolmannen sektorin johtajia. Tulokset on yhdistetty vuosien kokemukseen suurista muutoshankkeista ja johtamisen työkalujen kehittämisestä.

Toimitusjohtajan on luotava arvoa nopeasti.

Uusi kirja on toimitusjohtajan opas älykkääseen johtamiseen. Se kuvaa viisi design-aluetta, jotka muodostavat perustan uudelle nopealle, ketterälle ja arvoa luovalle johtamiselle.

Tämä käytännöllinen opaskirja on suunnattu ylimmälle johdolle, koska sääntöjen, systeemien ja työkalujen muutokset vaativat päätöksentekovaltaa, joka on olemassa vain ylimmällä johdolla. Jokainen esimies voi hyötyä omassa työssään sen lukemisesta.

Uskomme, että tämä ensimmäinen kirjamme aiheesta Leadership By Design inspiroi lukijaansa ajattelemaan eri tavalla liiketoiminnastaan, ihmisistä, suorituksen johtamisesta ja kasvusta. Toimitusjohtajat luovat yrityksissään kasvun, jota Suomi tarvitsee. Olkoon tämä kirja älykkään johtamisen tukena.

Kirjan kirjoittajat:

Tero J. Kauppinen
CEO, Managing Partner

Kirjoittajista Tero J. Kauppinen on saatavissa kommentoimaan kirjaa p. 0400 670 100 ja tero.kauppinen@viagroup.fi

 

 

Sandy Ogg
Founder of CEO. works

 

 

 

 

Lataa kirjan esite tästä >>

Kirjan hinta: 76 € (sis. ALV)
(nidottu, 230 sivua, infograafinen taitto)
Hintaan lisätään postituskulut.

Tilauslomake:

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.