Pyynnöt ja palaute tuovat Sandy Oggin takaisin Suomeen

– Sandyn esityksessä on maailman luokan oivalluksia, jotka jokainen voi laittaa toimimaan välittömästi. Tällainen on esimerkiksi mobilisointikonsepti, jossa talentti kytketään tiukasti ja saumattomasti lisäarvon luomiseen, sanoo parikymmenen asiakasyrityksen johtoa Haikon CEO Summittiin tuonut Jari Rinne VIA Groupista.

– Nämä ajatukset tulee saada käytännössä toimimaan Fiboxissa. Sitä varten olemme suunnitelleet prosessin, joka alkaa täältä Haikosta ja jatkuu Etelä-Koreasta Saksaan, kertoo Christer Härkönen, joka Fiboxin johtoryhmän kanssa osallistui omassa pöydässään CEO Summitiin.

– Halton Groupin hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen oli viime vuoden CEO Summitissa ja ilmoitti minut tähän tapahtumaan. Nyt kun olen nähnyt tämän, tuntuu Mikan päätös todella järkevältä. Meillä on yhteinen ymmärrys, runsaasti ideoita ja työkaluja keskustella jatkosta, sanoo vain muutaman viikon Halton Groupin uutena toimitusjohtajana toiminut Kai Konola. Hänen keskustelukumppaninaan toimi Hannu Hallila.

Kolmannen CEO Summitin myynti on alkanut. Tapahtuma pidetään Haikon Kartanossa 24-25.5.2016 lounaasta lounaaseen. Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden hallituksille ja johdolle tutustua ajatuksiin, joilla Wall Streetillä moninkertaistetaan yrityksen arvon johtamisen avulla.