HR 3.0 kiinnosti ja puhutti VIA Groupin HR Summitissa Finlandia-talolla

Shape, Move & Lead – Design Your Future

Iso salillinen johtajia, esimiehiä ja HR-päättäjiä kokoontui kutsuvierastilaisuuteemme 13.9.2017 Finlandia-talolle kuulemaan tärkeää ja niin ajankohtaista asiaa johtamisen ja HR:n kehittämisestä ja tulevaisuudesta. Puheensorinasta päätellen tilaisuus oli myös oiva paikka tuttujen tapaamiselle ja verkostoitumiselle.

Ohjelman aloitti Tero J. Kauppinen, tuore kanslianeuvos ja VIA Groupin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän kertoi Suuren Suomalaisen HR-tutkimuksen avainlöydöksistä. Oli mielenkiintoista kuulla, missä asioissa linjajohdon näkemykset ja odotukset erosivat HR-johdon mielipiteistä. Toki monesta asiasta oltiin myös samaa mieltä.

Tilaisuuden pääpuhujana oli kumppanimme New Yorkista, HR-guru Sandy Ogg. Sandy on CEO.worksin perustaja ja toimitusjohtaja, jolla on vahva ja pitkä  kokemus HR-johtajan tehtävistä. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa HR:stä, jota mielenkiinnolla odotamme.

Sandy puhui ns. Kultaisesta kolmiosta, jossa toimitusjohtaja, henkilöstöjohtaja ja talousjohtaja toimivat tiiminä tehokkaasti strategian valmistelussa ja käytäntöön viennissä. Sandy kuvasi havainnollisesti ja innostuneesti HR:n muutosta 1.0-tasolta 3.0-tasolle, ja mitä tämä vaatii HR-ammattilaisten osaamiselta ja asenteelta.

Sandy esitteli meille ”Talent-to-value” -ajattelua tukevan ”Leadership List” -sovelluksen  käytännössä sekä kansainvälisen ja Suomeen rantautuvan ”HR 3.0 Challenge” -hankkeen, jotka herättivät ansaittua kiinnostusta yleisön joukossa.  Liiketoimintaa tekevälle ja johtavalle HR:lle on nyt kova kysyntä kasvukauden aikana.

Saimme hienoa palautetta osallistujilta kolmannesta HR Summitistamme, ja jatkamme innostuneina ”HR 3.0 Challenge” -hankkeen edistämisen kanssa Suomessa.

Fakta-lehti oli paikan päällä, ja kirjoitti HR 3.0:sta ja Sandy Oggista artikkelin lokakuun lehteensä, voit lukea sen tästä >>

Kiitämme lämpimästi kaikkia osallistujia sekä Finlandia-talon henkilöstöä hienosti sujuneesta tilaisuudesta.