Helmikuun 18 . päivä 1976 ja tänään

Tänään tasan 40 vuotta sitten Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi VIA Groupin vanhimman yhtiön kaupparekisteriin. Siihen aikaan sai odottaa yli puoli vuotta, että yhtiö saatiin rekisteröityä.

Vuonna 1976 oli Suomessa syvin lama sitten toisen maailmansodan. Viimeinen varsinainen esimieheni, kauppaneuvos Pekka Prättälä, neuvoi vanhemman viisaudella, että nyt EI ole oikea aika perustaa valmennusyhtiötä. Jälkeenpäin totesin hänen olleen oikeassa. Mutta eihän 26-vuotias yrittäjä innossaan kuunnellut, jatkoi vain eteenpäin.

Lama karaisi yrittäjän ja yrityksen. VIA Group on kestänyt jo neljä lama-aikaa ja siitä on tullut yksi viidestä maamme kokeneimmasta konsultointi- ja valmennusyhtiöstä.

Vietämme 40. juhlavuottamme.

Nyt vuonna 1976 perustettu Groupin vanhin yhtiö on saanut uuden nimen ja mission – ja uuden partnerin Yhdysvalloista.

CEO.works Oy on osa VIA Groupia samalla, kun se on joint venture newyorkilaisen CEO.works Inc:in kanssa. Roolimme on viedä Suomessa kehitettyjä johtamismalleja CEO.works Inc:n käyttöön Yhdysvalloissa ja muualla.

CEO.works Oy tarjoaa suomalaisille yrityksille ja johtajille konseptit ja työkalut, jotka on kehitetty mallintaen toimitusjohtajia, jotka ovat Wall Streetillä pystyneet kaksin- tai jopa kymmenkertaistamaan yrityksensä arvon. Johtamisguru ja partnerimme Sandy Ogg on tehnyt merkittävän työn niitä kehittäessään.

VIA Groupin missio on lisäarvon kotiuttaminen. Voimme näin syntymäpäivänämme julkistaa virallisesti, että CEO.worksin konseptit ja työkalut on integroitu VIA Groupin tarjoomaan onnistuneesti. Testiprojektit on tehty.

Nyt suomalaiset johtajat voivat hankkia huippuluokan kansainvälisesti tulostestatut välineet käyttöönsä.

Ympärillämme on menossa neljäs teollinen vallankumous. Se lyhentää johtamisen menestyskaaret kolmannekseen. Digitaalisuus kiihdyttää muutoksen nelinkertaiseksi. Muutos on murtokohta myös johtamiselle. Johtajat tarvitsevat nyt uuden pelikirjan voittaakseen.

VIA Group ja Leadership Academy ovat olleet pitkään mukana suomalaisen johtamisen kehittämisessä. Olemme aina halunneet tuoda suomalaisen johtajan käyttöön parhaat työkalut ja johtamisen mallit.

Haluamme olla kumppanisi myös jatkossa. Kun haluat keskustella mistä tahansa johtamiseen kytkeytyvästä asiasta, olemme valmiit siihen. Tiimillämme on yhteensä noin kolme vuosisataa johtamis- ja kehittämiskokemusta.

Kokemus yhdistettynä uusimpaan tietoon ja työkaluihin on vahva yhdistelmä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Meillä on aina aikaa sinulle.

 

 

Tero J. Kauppinen
Founder & CEO

P. 0400 670 100
tero.kauppinen@viagroup.fi