Haikon Kartanosta vuoden 2011 kokoushotelli

VIA Groupin ja siihen kuuluvan VIA Leadership Academyn asiakkaat ja kouluttajat valitsivat Haikon Kartanon vuoden 2011 kokoushotelliksi. Perusteina valinnalle ovat Haikon toimivuus koulutuskeskuksena ja palvelun laadusta syntyvä käytön helppous, jota erityisesti ammatikseen kouluttavat konsultit kiittelivät.

– Asiakkaamme ovat organisaation johtoa ja he ovat tottuneet vaatimaan toimivuutta. Haikossa pystymme keskittymään asiaan, eikä harmittelemaan pieniä toimimattomuuksia, jotka helposti vievät huomion vääriin asioihin, kertoo valinnan tehnyt VIA Groupin toimitusjohtaja Tero J. Kauppinen.

– Hieno piirre Haikossa on myös se, että kerta toisensa jälkeen Haikon keittiö on onnistunut kruu-naamaan vaativan päivän arvoisellaan illallisella, jatkaa Kauppinen.

Itse asiassa koulutuspaikka joutuu kovimpaan testiin silloin, kun pitkän ohjelman osallistujat vuoden aikana palaavat koulutuspaikalle useita kertoja ja viettävät siellä pari viikkoa.

– Haikossa on erilaisia elementtejä kartanomiljööstä ulkogrilliin ja rantasaunasta 110°C kylmyyteen, jotka asiallisten kokoustilojen ympärillä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, perustelee Kauppinen valintaa.

Haikko on panostanut kunnon kuntosaliin. Koulutukseen voidaan liittää myös erilaisia fyysisiä mittauksia ja kuntotestejä. Hyvät lenkkeilymahdollisuudet ja päivittäinen kunnon hoitaminen ovat yhä useammalle koulutusasiakkaalle tärkeä oheiselementti.

Asiakaspalautteessa tuodaan esille myös Haikon sijainti. Se on irrallaan pääkaupungin keskustasta, joka auttaa irrottautumaan päivittäisistä asioista ja keskittymään koulutuksen sisältöön. Kuitenkin jos esimerkiksi hallituksen kokous vaatii käymään illalla keskustassa, se onnistuu ongelmitta.


Haikko saa vuoden 2011 kokoushotellidiplomin, kun toimitusjohtaja Veikko Vuoristo
vastaanottaa sen VIA Groupin toimitusjohtaja Tero J. Kauppiselta.