Ainutlaatuinen gurujen catwalk Suomessa

Mielenkiintoista nähdä kelpaako johtajalle paras, kun se tarjoillaan lähellä, kotoisesti eikä se maksa maltaita.

Tarkoitan tietysti huhtikuussa markkinointiin tulevaa VIA Leaders’ Forumia, joka yhdennentoista kerran tuo huippugurut Suomeen. Kun Finlandia-talosta, jossa normaalisti olemme olleet, ei koko vuonna löytynyt meille tarvittavaa tilaa, viemme tapahtuman Messukeskukseen. Gurut tulevat keskelle yleisöä samaan tapaan kuin muotinäyttelyssä. Sen vuoksi kutsumme tapahtumaa gurujen catwalkiksi.

Ja millaisia Guruja.

Osallistujia inspiroi maailman Business Thinker numero 5 viime vuonna, jota myös kutsutaan Euroopan terävimmäksi strategiseksi ajattelijaksi.

IMD ykkösnyrkki – mitä tulee tulevaisuuden näkemiseen – on paikalla. Hän kuvaa, millainen maisema on, kun tulemme pois suuren taantuman tunnelista. Samanlainen se ei ole kuin ennen tunnelia.

Lisäksi alansa ykkösguru maailmassa selostaa miten IT-teknologia muuttaa toimialasi, liiketoimintasi ja johtamisesi. Edessä saattaa olla ymmärtämisen tuskaa.

Strategian lisäksi tarkastetaan mitkä ovat uudet tutkitut ja kokemuksen hiomat keinot strategian saamiseksi myös toimimaan käytännössä. Teema on sen mukainen: Smart strategic moves & agile execution.

Ruotsista on perinteisesti haettu Suomessa osviittaa. Mukana on 91 000 electroluxilaisen entinen toimitusjohtaja, joka paimentaa tulosta Pohjoismaiden suurimman investorin puolesta lukuisissa yrityksissä. Kohteena ovat Ericsson, Skandinaviska Enskilda Bank ja monet muut yhtiöt. Odotettavissa on toimintatestattuja ideoita tuloksellisuuden varmistamiseksi.

Palvelupuolelta tuodaan puhumaan tulevaisuuden kuluttajan ymmärtäjä, joka on pannut ymmärryksensä poikimaan. Löysimme hänet Dubaista. Häntä haastamaan olemme tuomassa Suomen parhaat markkinan ja kuluttajan ymmärtäjät.

Strategiset ajatukset on saatava muuttumaan tuloksiksi. Tässä auttaa Suomen kaikkien aikojen suurimman johtamistutkimuksen tulokset, jotka määrittävät ja paljastavat G-voiman, joka selittää jopa 65 prosenttia johtamisen vaikuttavuudesta.

G-tekijän ymmärrys johtaa tiedostamiseen, joka ei ole enää peruutettavissa – onneksi niin organisaatiolle, sen tuloksille, johdettaville kuin johtajalle itselleen.

Päivään ei oikeastaan mahdu enempää virikkeitä. Paitsi tietysti että suomalaisten johtajien eturivin yksilöt haastavat ja kommentoivat esityksiä.

VIA Leaders’ Forumin avaa eduskunnan puhemies, joka samalla tuo valtiovallan siunauksen johtajien pyrkimykselle johtaa tämän maan keskeisiä resursseja kilpailukykyisesti. Puhemiehen kateederilta näkee koko kentän. Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitkä ovat Saulin eväät johtajille.

Ymmärrän, että jos tapahtuma olisi Lontoossa ja osallistumiskustannukset kolminkertaiset, osallistujia olisi paljon. Tällaisessa tapahtumassa siellä olisi tuhansia osallistujia.

Messukeskuksen kongressisaliin mahtuu alle tuhat. Se luo mahdollisuuden organisaatioiden tuoda mukana koko johtoryhmänsä, tuoda kansainvälinen kokous Suomeen ja liittää tapahtuma osaksi kokousta (tapahtuma on kaksikielinen ja tulkattu simultaanisesti), liittää VIA Leaders’ Forum osaksi johdon kehitysohjelmaa, tuoda mukana hallitus tai avainasiakkaiden johtoa. Mahdollisuuksia hyödyntämiseen on monia. Tarjolla on ikimuistoinen kokemus.

Ennen kaikkea gurujen catwalk on luotu Sinulle päivittämään ja kalibroimaan ajatteluasi, koska strategisia suuntavirheitä ei voi korvata juoksemalla lujempaa.

Be there.