17.-18.2.2021 Ihmisten johtamisen PELIKIRJA -valmennus #26

Ihmisten johtamisen PELIKIRJA -valmennus 17.-18.2.2021, Haikon Kartano, Porvoo

Kaksi päivää antaa voittamisen keinot, taidot ja työkalut. Tehty niille, jotka tähtäävät johtamisessaan erinomaisuuteen. Organisaatioille, jotka haluavat johtamiseensa kilpailuylivoimaa luovaa voimaa ja varmuutta. Ihmisten johtamisen PELIKIRJA haastaa älyllisesti, on osallistujakeskeinen, visuaalinen, konkreettinen ja soveltava. Tulet sieltä mukanasi OMA Johtamisen PELIKIRJA – suunnitelma siitä, miten sinä aiot voittaa johtamispelissä.

Valmennuksen antia osallistujalle:

  • Antaa osallistujalle tehokkaassa muodossa pelikäsityksen johtamisesta; mistä tekijöistä tehokas johtaminen on kiinni ja mikä näiden tekijöiden tila on hänen vastuualueellaan.
  • Tarjoaa osallistujalle keinot kehittää johtamispeliään; osallistuja tunnistaa johtamisen vipuvarret, jotka haluaa ottaa käyttöönsä.
  • Osalllistuja tunnistaa johtamisen eri pelit – ja millä prioriteeteilla niihin kannattaa panostaa.
  • Osallistuja rakentaa itselleen oman johtamisen PELIKIRJAnsa – miten hän haluaa uudistaa johtamistaan ja sen vaikuttavuutta.

Hinta:
Julkisen seminaarin hinta on 1 480 €

Hintaan eivät sisälly majoitus- ja matkakulut eikä alv. Ryhmille, olivat ne sitten pöytäkuntia julkisessa seminaarissa tai yrityskohtaisia toteutuksia, teemme tarjouksen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.