VIA Group ja newyorkilainen CEO.works ryhtyvät tiiviiseen yhteistyöhön

Suurten yhdysvaltalaisten pörssiyhtiöiden johtajat voivat saada jatkossa eväsystä johtamiseensa Suomessa kehitetyn palvelumallin ja teknologian avulla.

VIA Groupin toimitusjohtaja Tero J. Kauppinen ja newyorkilaisen CEO.works Inc’in omistaja Alexander ”Sandy” J. Ogg allekirjoittivat 13.4.2015 yhteistyösopimuksen, jonka mukaan yhtiöt alkavat käyttämään valmennuksessaan toistensa kehittämiä menetelmiä ja tuotteita. Kauppinen toteaa, että tämä on tietääkseni ensimmäinen kerta, kun Suomessa kehitettyä konsulttiosaamista hyödynnetään Wall Streetin yhtiöiden johtamisen kehittämisessä.

Oggin CEO.works -palveluja käyttää myös finanssipalveluyhtiö Blackstone, jonka operatiivisena partneri Ogg myös toimii. Blackstone hallinnoi yli 280 miljardin dollarin sijoitusomaisuutta.

Lähde: Kauppalehti 16.4.2015, Paul Öhrnberg

Lue koko Kauppalehden artikkeli tästä >>

 

CEO Summit 2015
VIA Groupilla on ilo esitellä 24.-25.8. Haikon Kartanossa ensimmäisenä Euroopassa suomalaisille toimitusjohtajille ja hallitusten puheenjohtajille nämä tulospaineessa synnytetyt ja testatut työkalut ja toimintamallit, joilla menestys ja nopeutunut arvon kasvattaminen luodaan Wall Streetillä.

Lataa esite tästä >>
Ilmoittaudu tästä >>