Suomalainen johtamisinnovaatio esiteltiin Sanomatalossa

Johtamisen uusi innovaatio, uuden sukupolven VIA Lead, julkistettiin 1.6. lähes sadalle johtajalle Sanomatalossa. VIA Lead on suomalainen ohjelmisto, joka kattaa välineet strategian luomisesta toiminnan seurantaan ja ennustamiseen sekä ihmisten ja asioiden johtamiseen.

Ennustettavuus on tärkeämpää kuin milloinkaan aikaisemmin. VIA Leadin tarjoama uutuus on se, että se tekee johtamisesta läpinäkyvää. Ohjelmiston avulla voidaan seurata johtamisprosessin etenemistä, omien tavoitteiden täyttymistä sekä organisaation toimintaa kokonaisuudessaan. VIA Leadin avulla johtajat voivat koska tahansa suunnitella johtamistaan; he voivat jatkuvasti antaa ja saada palautetta ja nähdä, toimivatko valitut strategiat ja johtaminen.

”Uusi VIA Lead on kehitetty co-creation -periaatteella asiakkaiden ja tulevien käyttäjien kanssa. Kehitystyössä olemme ottaneet huomioon eri yhteyksissä tunnistetut asiakastarpeet ja -palautteet sekä tuoreen, johtamista käsittelevän väitöskirjatutkimukseni tulokset”, kertoo ohjelmiston ideoija, VIA Groupin toimitusjohtaja Tero J. Kauppinen.

Ohjelmisto on selainpohjainen ja pohjautuu Microsoft-arkkitehtuuriin. Ohjelmiston voi asentaa organisaation omalle palvelimelle tai sitä voi käyttää palveluna (Software as a Service). Ohjelmiston toteutuksesta vastaa Innofactor Oy.

”Uusi VIA Lead on osoitus siitä, kuinka ICT-ratkaisuilla voidaan rakentaa ylivoimaista kilpailuetua. Ohjelmiston kehittäminen on yksi esimerkki siitä, kuinka Innofactor on mukana luomassa ratkaisuja, joilla asiakkaat voivat vahvistaa omaa osaamistaan ja asemaansa”, kertoo Innofactorin perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ensio.

Lisätiedot:
Tero J. Kauppinen, VIA Group
puh. 0400 670 100

Sami Ensio, toimitusjohtaja, Innofactor Oy
puh. 050 584 2029

VIA Group on johtamisen asiantuntija. Konsultointitapamme korostaa johtajien roolia, kehittämämme työkalut vievät johtamisen mahdollisuudet uudelle tasolle ja VIA Leadership Academyn johtamisen kehitysohjelmat jalostavat välineet taidoiksi. Asiakaslupauksemme on luoda johtamisesta ylivoimaa luova kilpailukeino. Olemme innovatiivinen ja kokenut, yli 35 vuotta toiminut, kehityspartneri. Konsulteillamme on yhteensä satoja vuosia johtajakokemusta.
 
Innofactor on ohjelmistopalveluyritys, joka toteuttaa kokonaisvaltaisia sähköisiä ratkaisuja Microsoft-ympäristössä. Ratkaisut perustuvat uusimpiin WWW-pohjaisiin teknologioihin. Asiakkaina on johtavia toimijoita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla Suomessa ja muualla Euroopassa.
www.innofactor.fi