Se, mikä toi sinut tänne, ei vie sinua sinne

Maailman ykkösguru johtajille: ” Se, mikä toi sinut tänne, ei vie sinua sinne.”

Oli herättävää ja virkistävää nähdä Marshall Goldsmith toiminnassa jälleen. Henkilökohtaisesti tutustuin häneen kesällä 1984. Yhdysvaltain vuosien aikana 90-luvulla teimme yhdessä ikimuistoisia projekteja. Nyt hän sanan mukaisesti pani yleisön liikkeelle.

Dr. Marshall Goldsmith on kirjoittanut ja koonnut kaikkiaan 31 kirjaa, joista hänen uusimpansa on myynyt eniten, lähes miljoona kappaletta. Sen odotetaan savuttavan tuon haamurajan, koska se edelleen on myyntilistojen kärjen tuntumassa. What got you here, wan’t get you there saa pian seuraa; uutta vielä julkaisematonta kirjaa on tilattu ennakkoon 40 000 kirjaa.

Voiko johtaja luoda liian paljon lisäarvoa? Marshallin mukaan voi. Se, minka johtaja ajattelee olevan kokemuksen ja näkemyksen jakamista nuoremmille, saattaa vastaaottajien mielestä olla mikromanageerausta. Näkemys on yksi monista, joilla Marshalla pani yleisön miettimään johtamistaan.

Marshall jakoi paikalla myös kymmeniä kirjoja yleisölle. Hän signeerasi ne myös kaikki. Kirja on must-luettavaa jokaiselle johtajalle. Ja ennen kaikkea jokaiselle johdon kehittäjälle ja konsultille. Lukemalla ja omaksumalla hyvin kirjoitetun ja käytännön esimerkkien kautta eläväksi muuttuvat maailman johtavan executive coachin neuvot, voit todella päästä sinne minne aiot – ja olla matkalla paljon onnellisempi.