PAHAN arkkitehti – Tero J. Kauppisen toinen jännitysromaani

PAHAN ARKKITEHTI on ajankohtaisiin tapahtumiin kytkeytyvä kiehtova jännitysromaani. Se on Tero J. Kauppisen toinen dekkari – jatkoa vuosi sitten ilmestyneelle KUOLEMAN TAKAPIRULLE.


Historian opettaja Janne Vaara joutuu Lontoossa todistamaan läheltä, kun väärä mies verisesti murhataan. Todistajana hän joutuu mukaan vedetyksi. Kun kollega ja tuttava teloitetaan, ei Vaaralla ole muita vaihtoehtoja kuin lähteä mukaan.

Miksi historian professorista tulee terroristien ensisijainen kohde?

Vähitellen Vaara alkaa tajuta, mistä on kysymys. Panokset suurenevat miljardeiksi. Vaaralle ja hänen tukenaan toimivalle älykkäälle, pisamanaamaiselle Oxfordin professorille Sophie Jardinille haasteet kasvavat tilanteen edetessä, myös henkilökohtaisella tasolla.

Globaali uudenlainen konflikti on syntynyt kulttuurien törmäyksestä. Taistelu eri rintamilla lisää merkittävästi ruumislukua. Rahan ja vallan epäpyhä liittouma uhkaa rauhaa kaikissa länsimaissa.

Kun tämä ei ole uutta maailman historiassa, Vaara ja Jardin paljastavat historiantietojensa avulla toimintamallin, jonka Pahan Arkkitehti on suunnitellut, ja joka toteutuessaan johtaisi kärsimyksiin, tappioihin ja menetyksiin Suomessa ja maailmanlaajuisessa skaalassa.


PAHAN arkkitehti
on Tero J. Kauppisen toinen jännitysromaani. Hänen vankka kansainvälinen taustansa, elämän mittainen historian harrastus ja liike-elämän tuntemus luovat todellisuuden, jossa lukija pääsee sisäpiiriin mukaan. Dekkarina se on saanut lukijoilta vahvan palautteen viihdyttävyydestä, jännityksestä ja toiminnallisuudesta, mikä viehättää älykästä lukijaa.

 

Nidottu kovakantisen kirjan hinta 28 € (sis. alv + postituskulut)

Tilaukset: info@viagroup.fi