Nimityksiä VIA Groupissa

Yhtiössä on toteutettu seuraavat nimitykset ja kutsut Leadership Teamin jäseneksi:

Operational Partner Maija Isotalo, ekonomi. Asiakastyön ja konsultoinnin lisäksi hänen erityisalueenaan on yhtiön asiakassuhteiden kehittäminen.

Operational Partner Reijo Kaikkonen, KTM, M.Sc. in Management. Asiakastyön ja konsultoinnin lisäksi hänen erikoisroolinaan ovat pitkät kehitysohjelmat. Kaikkonen toimii myös toimitusjohtajan varamiehenä.

Operational Partner Jari Rinne, ETM. Asiakastyön ja konsultoinnin lisäksi hänen erityisvastuunaan on teknologian ja palvelutoiminnan kehittäminen.

Operational Partner Kari Ålander, KTM. Asiakastyön ja konsultoinnin lisäksi hänen erityisvastuualueenaan on VIA Groupin konsultointikyvykkyyden kehittäminen.

Operational Partner Eija Kunttu, Hän vastaa yhtiön tukitoimintojen asiakaslähtöisestä toimivuudesta ja toimii Leadership Teamin sihteerinä.

Managing Partner Tero J. Kauppinen, VTM, M.Sc. in Management, joka asiakastyön ja konsultoinnin lisäksi vastaa yhtiön strategiasta, tutkimuksesta ja kehitystoiminnasta. Hän toimii Leadership Teamin puheenjohtajana.