Johtamisen PELIKIRJA II

”WINNING THE GAME”

Johtamispelin VOITTAMINEN -kirja käsittelee johtamisen ulkopeliä. Ilman näkemyksellistä, ennakoivaa ja taitavaa ulkopeliä yrityksen ja sen ympäristön välille syntyy kitkaa. Ja mitä suurempi kitka on, sitä vaarallisempaa se on.

Johtamisen ulkopelissä on kysymys siitä, miten hyvin organisaatio pystyy ennakoimaan toimintaympäristön vaikutukset. Kuinka viisaasti strategia luodaan ja kiteytetään kaikkien ymmärrettäväksi sekä helposti johdettavaksi ja toteutettavaksi? Kuinka hyvin oman onnistumisen kannalta olennainen verkosto ja ulkoiset resurssit hallitaan, ehkä tärkeimpänä asiakassuhteiden johtaminen.

Johtamispelin VOITTAMINEN -kirjaan on koottu kymmenen voittamisen kannalta keskeistä peliä. Nämä pelit kytkeytyvät aikaisemmin ilmestyneeseen Johtamisen PELIKIRJAan, joka tarkastelee johtamisen sisäpeliä. Yhdessä ulkopelin ja sisäpelin taitaminen tekee johtajasta voittajan.

Molemmat kirjat perustuvat samaan tutkimukseen ja kehitysprosessiin, jossa 158 kokenutta johtajaa prosessoi kokemuksensa aineistoksi, jonka keskeiset löydökset on julkaistu näissä kahdessa kirjassa.

Tämä on Tero J. Kauppisen 15. kirja. Tietokirjailijana, johtamisen kehittäjänä, kansainvälisesti toimivana johdon konsulttina, tutkijana, Leadership Academyn rehtorina ja VIA Groupin perustajana, toimitusjohtajana ja yrittäjänä hänellä on monipuolinen johtamisen kokemustausta. Lähes 40 vuoden kokemuksen voi aistia kirjaa lukiessaan.

Julkaistaan 17.11.2014
ISBN: 978-952-67892-2-4
69,50 (sis. alv) + toimituskulut

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.