Johtamisen PELIKIRJA auttaa johtajaa osumaan palloon

Johtamisen PELIKIRJA tunnistaa pelit, jotka johtajan on voitettava onnistuakseen roolissaan.

Kun johtaja on mailan varressa, kannustava kotiyleisö tai paraskaan tiimi ei voi auttaa. Palloon on osuttava. Muuten ei tule juoksuja ja joukkue ei voi voittaa.

Johtamisen PELIKIRJA on ensimmäinen Suomessa crowd sourcing ja open innovation -menetelmillä luotu liikkeenjohdon kirja. Sillä on kaikkiaan 158 co-creatoria. Kirjan taustatutkimukseen on kokemuksensa antanut yli 1500 johtajaa, joilla on yhteensä noin 30 000 vuotta johtamiskokemusta.

– Kirja on tarkoitettu käytännön johtajille työkaluksi. Se määrittelee ensin johtamisen pelikentän ja sitten kymmenen keskeistä peliä, joissa johtajan rooli on tarttua mailan varteen. Kymmenen peliä määrittävät johtamisen sisäpelin, kiteyttää kirjan kirjoittaja Tero J. Kauppinen.

Kirja sisältää 49 graafista yhteenvetoa ja 10 aukeaman kokoista infograafista kuvaa. Kaikkiaan kirjassa on 281 sivua, se on nidottu ja kokonaan nelivärinen.

Kirjaa voi tilata VIA Groupista >>

 

Johtajalle kaikkien aikojen kehityskokemus

Johtamisen PELIKIRJAsta syntyi kaksipäiväinen valmennusohjelma. Rima on korkealla. Tähtäämme kehityskokemukseen, joka herättää ja saa osallistujan oivaltamaan.

Lopputuloksena jokainen osallistuja tulee valmennuksesta ulos kainalossaan henkilökohtainen johtamisen pelikirja, jolla lyöntien osuvuus keskeisissä tilanteissa paranee, lupaa VIA Groupin kehitystiimi.

Johtamisen PELIKIRJA -valmennus on osallistujakeskeinen kokemus, joka syntyy vankasta tutkitusta taustasta, osallistujien tarpeiden ympärille rakentuvasta diagnostiikasta, simulaatioista, harjoituksista ja sovellutuksista. Esitteen ja lisätietoja löydät täältä >>