CEO Summit helteisessä Haikossa

Järjestyksessään kolmas VIA Groupin CEO Summit pidettiin helteisessä Haikossa 24.-25.5.2016. CEO.worksin perustaja ja toimitusjohtaja Sandy Ogg otti jälleen kerran yleisönsä mestarillisesti.

Nyt kun kolmas CEO Summit on takana, on yli 160 toimitusjohtajaa ollut keskustelemassa ja oppimassa lisää yrityksen arvonkasvattamisen kiihdyttämisestä ja transformaatiovauhdin nopeuttamisesta. 

Sandy puhuu konkretiaa ja antaa käytännön vinkkejä. Esimerkit tulevat investointijätti Blackstonelta, jonka omistamien yritysten (n. 100) toimitusjohtajien onnistumisesta Sandy on vastannut viiden vuoden ajan. Blackstonen omistamien yhtiöiden toimitusjohtajien tehtävänä on vähintään 2,5 kertaistaa yrityksen arvo viidessä vuodessa. Sandy onnistui nostamaan toimitusjohtajien onnistumisprosentin 44:stä yli 70:een. Nyt CEO.works Inc on mallintanut tuon ”onnistumiskaavan” ja se on myös VIA Groupin tiedossa ja tarjottavissa asiakkaillemme joint venture -yrityksemme CEO.works Oy:n kautta.

Erityistä kiinnostusta on herättänyt ajatus arvonkasvattamisen kiihdyttämisestä ja sen selkeästä tavoitteellistamisesta hallitusten puheenjohtajien ja omistajien keskuudessa.

Tämä kolmas CEO Summit toteutettiin yhteistyössä Amcham Finlandin kanssa. Lue Amchamin toimitusjohtaja Kristiina Heleniuksen kommentit tästä >>

Seuraava CEO Leadership Summit pidetään 10.-11.11.2016 Kalastajatorpalla. Se on jatkoa edelliselle kolmelle CEO Summitille. Silloin Sandy Ogg ja Tero J. Kauppinen pureutuvat kasvun johtamisen problematiikkaan. Tilaisuudessa julkistetaan myös Sandyn ja Teron yhdessä kirjoittama kirja /grow – The CEO´s Guide to Leadership by Design.

Osallistumismaksu on 1980 € + alv sisältäen 30 marraskuussa ilmestyvää /grow-kirjaa. Seuraavat osallistujat á 980 € + alv sisältäen yhden kirjan. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan info@viagroup.fi. Tarkempi ohjelma ja kutsu lähetetään erikseen.