16.11.2021 Executive Summit

VIA Group täyttää 45 vuotta!

Juhlimme työn merkeissä ja kutsumme Sinut mukaan juhlawebinaariin.

EXECUTIVE SUMMIT 2021

November 16th, 2021 at 14:00-16:00

Golden Ideas for Driving Exponential Growth & Value Creation:

  • What could Finnish executives learn from creating extraordinary value in US Private Equity companies?
  • Top 10 vipuvartta: Tulevaisuuden kannalta kymmenen tärkeää vipuvartta, joilla johtaminen muuttuu vaikutukseltaan eksponentiaaliseksi.
  • Q&A-dialogue

Executive Summit 2021 on kaksikielinen. Sandy Ogg speaks in English and Tero J. Kauppinen in Finnish. The questions & dialogue session will be in English.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ennakkoon rekisteröitymistä.

Haluatko kutsua mukaan johtoryhmäsi tai kollegasi? Voit laittaa meille viestiä osoitteeseen info@viagroup.fi – hoidamme mielellämme joukkorekisteröitymiset.

Taustaa sille, miksi kannattaa kutsua koko johtoryhmä mukaan kuulemaan innovatiivisia johtamisajatuksia:

Amerikkalaisten Private Equity -yhtiöiden tehokkuus näkyy niiden kasvuna. Henkilömäärällä mitattuna kymmenestä (10) suurimmasta amerikkalaisyhtiöstä kahdeksan (8) on PE-yhtiöitä.

Sandy Ogg oli viisi vuotta Blackstonen, yhden suurimman PE-yhtiön (AUM 400 miljardia USD) Operating Partner tehtävänään johtamisen avulla uudistaa sen omistamat 100 yritystä tilanteessa, jossa vain 43 % toimitusjohtajista onnistui. Yhtiöissä oli töissä miljoona ihmistä.

Kun tiedetään, miten vaativa johtamistehtävä yhdenkin yrityksen transformaation johtaminen on, sadan yrityksen muuttaminen kerralla on ”extraordinary” haaste.

Toimitusjohtajien onnistumisprosentti kasvoi 43 prosentista yli 70 prosenttiin prosessin aikana. Seuraukset taloudellisena arvona olivat miljardiluokassa.

Nyt viiden vuoden ajan Sandy Ogg on johtanut CEO.worksiä, joka on tehnyt merkittäviä onnistumisia niin pörssiyhtiöissä, yksityisesti omistetuissa yrityksissä.