ME OLEMME VIA GROUP


MARIANNE HYNNINEN

vanhempi konsultti
marianne.hynninen@viagroup.fi
+358 (0)40 548 6195

Marianne on toiminut pitkään liikkeenjohdossa mm. toimitusjohtajana sekä konsulttina ja kouluttajana. Hänen erikoisosaamistaan ovat visioiden ja strategioiden muodostaminen, strategiset muutosprosessit, johtamisjärjestelmien luominen, myynti sekä johtaminen.

Työurallaan Marianne on toiminut mm. toimitusjohtajana neljässä yrityksessä: Streamteam Nordic Oy, Coromatic Oy Certego Oy sekä Anvia TV Oy. Toimialatuntemusta on teknologiayrityksistä kuten it, televisio, ohjelmisto, turva, varavoima ja jäähdytys. Lisäksi hän on työskennellyt vähittäiskaupan mm. ketjumaisen toiminnan, tukkukaupan, hotelli- ja ravintola-alan, kiinteistöalan sekä hoivatyön parissa. Monissa yrityksissä ovat olleet maahantuonti, asiakasprojektit ja jatkuva ylläpito avainasemassa.

Marianne on toiminut hallituksissa, mm. puheenjohtajana Hibox Systems Oy:ssä ja Streamteam Nordic Oy:ssa. Hän on Hallituspartnerit Helsinki – Board Professionals Finland ry:n jäsen ja käynyt Boardmanin hallitustyön kurssin.
Esimerkkejä strategisista toteutuksista: Toimitusjohtajana vastuu noin 60 M€. Yritys tappiollisesta kannattavaksi. Orgaanista kasvua, +43 %/v. 22 M€ uuden konseptin palvelusopimus kansainväliselle asiakkaalle. Kansainvälistäminen. Uusien palveluiden lanseerauksia. Asiakastyytyväisyyden parantaminen, esim. NPS 63 eli erinomainen. Organisaatiossa 370 henkilöä. Hyvä työtyytyväisyys, esim. 4,4/5.

Marianne on valmistunut tuotantotalouden diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisestä korkeakoulusta (1990) sekä kauppatieteiden lisensiaatiksi Helsingin kauppakorkeakoulusta (2002). Lisäksi hän on opiskellut mm. johtamisen ja strategian kursseja.

Harrastuksena ovat mm. astanga jooga, retkeily (vaellus, melonta, retkiluistelu) sekä historiallisen romaanin kirjoittaminen.

Ole paras. Se on ainoa markkina, missä ei ole ruuhkaa.

OTA MINUUN YHTEYTTÄ