ME OLEMME VIA GROUP


KALLE
LÄHDESMÄKI

Senior Executive Advisor
Kauppaneuvos
kalle.lahdesmaki@viagroup.fi
+358 (0)500 363 126

Kalle Lähdesmäellä on yli 30 vuoden kokemus elinkeinoelämässä ylimmän johdon tehtävistä kaupan,  palvelujen ja logistiikan aloilta. Hän on toiminut sekä Alueosuuskaupan että SOK:n ylimmissä johtotehtävissä  30 vuotta ja yksityisellä sektorilla lähes 10 vuotta.

Hallitustehtävissä Lähdesmäki on ollut sekä valtakunnallisissa, alueellisissa että Baltian alueilla toimineissa yrityksissä hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana.  

Strateginen kehittäminen, rakenteellinen uudelleen arviointi, toimialan pelisääntöjen uudistaminen, johtamis-järjestelmien luominen, innovaatioiden synnyttäminen sekä toimeenpanon johtaminen ovat keskeisiä tunnusmerkkejä Lähdesmäen työuralta. Lähdesmäen johtama yritys oli Suomessa edelläkävijä 1996 – 2000, kun yritys toteutti kansallisen työelämän kehitys-ohjelmaprosessin, jonka seurauksena yrityksen työhyvinvointi parantui merkittävästi ja nousi kaupan alan parhaimmalle tasolle Suomessa.

Lähdesmäki on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon Vaasan Kauppakorkeakoulussa, Lifim-koulutuksen, VIA Senior Leadership in Action (SLA) -ohjelman sekä useita kotimaisia ja kansainvälisiä johtamisen koulutusohjelmia, mm. Stanford Executive Program´n (SEP).

Kauppaneuvoksen arvonimi Lähdesmäelle myönnettiin 2010.

Terveysliikuntaa Lähdesmäki on harrastanut säännöllisesti aina, ensisijaisesti kestävyyslajeja, mm yli 100 maratonia ja kaikki Finlandia-hiihdot alusta alkaen.

OTA MINUUN YHTEYTTÄ