16.12.2021 LBS Power Brief

Leaders’ Business School Executive Brief
16.12.2021 klo 8.15-9.45


Nykyisessä toimintaympäristössä vaaditaan toimintatestattuja malleja, työkaluja ja osaamista, jotka auttavat johtajaa tositilanteissa.

Leaders’ Business School ei ole johtamisen peruskoulu. Se on rakennettu urallaan jo kokeneelle johtajalle, päällikölle, esihenkilölle, joka haluaa tehdä nopean ja ketterän vaikuttavuusloikan vastuualueellaan – ja samalla omalla urallaan.

Leaders’ Business Schoolin suuri, etumatkaa luova etu on, että VIA Groupin johdon konsultointi on johtamiskoulutuksen tukena. Kokeneet konsultit toimivat valmentajina ja ovat erityisen kyvykkäitä koutsaamaan osallistujia. Tätä etua ei perinteisillä johtamisen kouluttajilla ole.

Aikuisen oppiminen on erilaista. Käytännön läheinen, koutsattu soveltaminen, oivalluksia tuottavat prosessit ja konkretiaan vievät työkalut varmistavat, että prosessissa syntyy todellisia tuloksia.

LBS on yksinkertaisesti sanottuna olemassa tuloksiensa vuoksi. Tulokset näkyvät osallistujien urakehityksenä, tuloksina heidän vastuualueillaan, johdettavien tyytyväisyytenä. Ja siellä missä olemme valmentaneet ja koutsanneet monia johtajia, myös organisaatiot ovat menestyneet.

Webinaarissa käymme läpi mm:

  • Mikä tekee ohjelmistamme uniikin ja kokreettisesia tuloksia tuottavan
  • Kokonaisvaltaisen johtamisen osa-alueet ja niiden käsittely ohjelmassa
  • Mitkä ovat koulutuksen hyödyt henkilöille ja organisaatioille
  • Jaamme asiakaskokemuksia

Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ennakkoonrekisteröitymisen.

Tervetuloa mukaan!